Vakantie Rusland

Vakantie Rusland

vakantie rusland E r zijn veel verschillend soorten reizen naar Rusland en veel mooie bezienswaardigheden hier vind u een aantal reizen.

Groepsreizen

Het is leuk om een groepsreis door Rusland te doen je begint in Rusland met een groep mensen en gaat langs een aantal steden in Rusland zoals Moskou en Sint Petersburg. Hier ga je een aantal mooie bezienswaardigheden bezoeken en word je rond geleid door een gids die je meeneemt en verteld over Rusland. Meestal d uurt zo’n reis 10 dagen.

Cruise reizen

Een cruisereis in Rusland is ook erg leuk om te doen op deze reis kan je genieten van de prachtige landschappen rivieren dorpjes en de speciale sluizen. Er zijn ook genoeg activiteiten op de boot om te doen en er zijn Nederlandse gidsen aanwezig. De cruisereis is de ideale manier om kennis te maken van de rijke en mooie cultuur van Rusland. De boot stopt op een aantal steden en dorpjes waar je kan winkelen of kan genieten van de omgeving.

Individuele reizen

Gaat u lierver alleen op vakantie en houd u van cultuur of natuur of meer van het platteland of misschien wel een combinatie van beide in Rusland kan dat. Een individuele reis is een reis die vaak samengesteld is en je alle mooie plekken van een land laat zien. Maar je kan ook een eigen vakantie naar wens samenstellen op bijvoorbeeld Sovjet Reizen.

Fly drives

Fly drive is een manier van reizen waar u geheel u eigen tempo kunt bepalen en kan rijden en vliegen wanneer u wilt doordat u de tijd heeft kunt u genieten van de cultuur en natuur van Rusland.

Stedentrips

In de stedentrip door Rusland en Oekraïne bezoek je een aantal grote steden van deze landen zoals Kiev Moskou en sint Petersburg. Al deze steden kan je bezoeken en genieten van de mooie cultuur en natuur.

Terug naar boven