Rondreis Rusland

Rusland telt een aantal leuke en belangrijke steden die veel met de oudheid te maken hebben en er zijn een aantal mooie bezienswaardigheden. Hier vind u een aantal leuke steden uit Rusland met de bezienswaardigheden van die steden.

Sint Petersburg

Sint Petersburg is na Moskou de grootste stad van Rusland met ongeveer 5 miljoen inwoners. In Sint Petersburg zitten veel bezienswaardigheden zoals een aantal musea theaters kerken parken en begraafplaatsen. Een van de beroemdste toeristische plekken is het catharinapaleis in de stad. Het paleis staat bekend om de grote zaal en het mooi geschilderde dak en de talrijke mooie kamers in het paleis.

Novosibirsk

Is een stad in rusland met ongeveer 1,5 miljoen inwoners. De stad heeft een mooi station en het heeft de Alexander Nevski kathedraal die populair is bij toeristen.

rondreis rusland

Jekaterinenburg

Is een stad met 1,4 miljoen inwoners. De stad heeft 27 musea een groot theater en een opra huis waar veel ballet voorstellingen worden gegeven. Het bekendste theater is het Koljadatheater deze is van een van de bekendste toneel schrijvers van Rusland.

Nizjni Novgorod

Is een stad met 1.3 miljoen inwoners. De stad is bekend door de vele kathedralen en kerken. De bekendste kerk is de Johannes de doper kerk. De kerk is een van de oudste kerken van de stad en is recent helemaal vernieuwd.